СБУ повідомила підозру продюсерові-втікачеві, який закликає до захоплення Києва та Харкова

НОВИНИ 22.05.2024 Коментарі 0

Служба безпеки України повідомила про підозру продюсерові юрію бардашу. Останній утік до росії та закликає до захоплення українських міст.

Зрадник виправдовує війну росфедерації проти України, регулярно публікує антиукраїнські дописи на сторінках ТГ-каналу із загальною аудиторією майже 50 тисяч користувачів. Також повторює тези російської пропаганди в ефірах рупорів кремля на відеохостингу YouTube.

"На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки заочно повідомили Бардашу про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу України:
▪️ ч. 2 ст. 109 (публічні заклики до насильницької зміни конституційного ладу, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій);
▪️ чч. 1, 2 ст. 110 (розповсюдження матеріалів із закликами до зміни меж території на порушення порядку, встановленого Конституцією України);
▪️ ст. 436 (пропаганда війни);
▪️ ч. 1, ч. 3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників).

Оскільки фігурант переховується від правосуддя на території росії, тривають комплексні заходи для притягнення його до відповідальності за злочини проти нашої держави", - йдеться у повідомленні пресслужби СБУ..

41-річний бардаш – продюсер, хореограф, російськомовний співак з України, народжений в Алчевську Луганської області (із 2014 року місто під тимчасовою російською окупацією). Засновник продюсерського центру «Кружева м'юзик». Продюсер музичних проєктів «Quest Pistols», «Quest Pistols Show», «Грибы», «Нервы», Wellboy, Луна та ін. В минулому учасник гурту «Грибы». Соліст проєкту YOURA.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: