Розсекречено найпотаємнішу російську спецслужбу: вчиняла диверсії у Європі й Україні

НОВИНИ 29.09.2023 Коментарі 0

Служба безпеки України та Державне бюро розслідувань викрили командування і ключових диверсантів елітного спецназу російської федерації. Встановлено усіх осіб командного складу і ключових фігур однієї з найбільш засекречених російських спецслужб – російських сил спеціальних операцій.

У пресслужбі СБУ називають, зокрема, командувача генерал-майора валєрія флюстікова та колишнього охоронеця путіна алєксєя дюміна.

Усім повідомлено про підозру за ст. 113 Кримінального кодексу України (диверсія).

«Кадрові співробітники російської спецслужби причетні до резонансних убивств і диверсій на території України та Євросоюзу, у тому числі до підриву військового об’єкта в Чехії.

Встановлено, що за вказівкою кремля у 2015 році представники цієї спецслужби організували підрив об’єднаного складу ракетно-артилерійського озброєння ЗСУ у м. Сватове на Луганщині», - йдеться у повідомленні.

Щодо підриву складу у Сватовому, то вдалося встановити всю послідовність дій ворога та ідентифікували її організаторів і виконавців.

Для підриву арсеналу рашисти задіяли комплекс радіоелектронної боротьби «Леєр-3» із трьома дронами «Орлан-10».

29 жовтня 2015 року озброєння перемістили з тимчасово окупованого Донецька на передові позиції бойовиків у район міста Первомайськ на Луганщині.

Звідти дрони полетіли на склад ЗСУ у Сватовому і скинули запалювальні гранати з парашутною системою.

За знищеним у чеському місті Врбетице 2014 року складом із озброєнням також стоять представники росії. Таким чином у кремлі намагався послабити оборонний потенціал східного флангу НАТО і розхитати внутрішньо-політичну обстановку в Центральній Європі.

Україна вживає комплекс заходів для притягнення встановлених осіб до відповідальності.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: