Росіяни безнадійно хворі? Більшість і надалі за війну проти України!

НОВИНИ 01.03.2022 Коментарі 0

Довіра, повага, надія і радість: хворі ура-патріотизмом росіяни «готові на будь-які страждання заради «свого фюрера», - закрите соцдослідження РФ

Результати низки соціологічних досліджень, проведених 25 та 26 лютого 2022 року на території Російської Федерації, стосовно ставлення російської громадськості до війни з Україною – насправді шокують.

Попри неспростовні докази злочинів Кремля проти цивільного населення та порушення всіх правил ведення війни: російське суспільство просто хворе ура-патріотизмом, шовінізмом та ненавистю до України.

З таким народом і не дивно, чому «недоімператор розв’язав криваву бійню в центрі Європи. Виявляється, що «піпл» надзвичайно добре все це «хаває».

На запитання: «Согласны ли вы с тем, что Россия была вынуждена провести специальную операцию по защите своих границ и граждан России, ДНР и ЛНР?», 68% респондентів відповіли: «Скорее согласен».

Якщо подивитися у розрізі вікових груп, то найбільше «упоротих» прихильників російської агресії проти України у віці від 35 років і більше. Ймовірно, вони ще досі сумують за Радянським Союзом та морозивом по 13 копійок. Що цікаво: якщо у чоловіків віком 35-65 і більше років рівень підтримки практично однаковий (коливається від 71,3 до 75,7 відсотка), то у жінок все набагато складніше. У цих же вікових категоріях підтримка помітно зростає від 68,6 до 85,7 відсотка. Найбільшу кровожерливість виявляють «зомбовані бабульки» віком 65+ років, які готові на будь-які страждання за «свого фюрера» та «велич Московії».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інше соціологічне дослідження демонструє, що у зв’язку з нападом на Україну з метою «примушення до миру» росіяни найчастіше відчувають гордість та повагу (35,7% та 28,8,% відповідно). До них додаються довіра (16,8%), надія (15,9%) і радість (14,2%).

Також у більшості респондентів виключно схвальні та позитивні емоції, і ніхто з них навіть не задумується про жахіття війни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Але ми впевнені, що нестримне гуртування українського суспільства та армії безумовно зможе випалити із тіла нашої планети російську ракову пухлину.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: