Росіянці придумали, що злякались ялинкових іграшок із закликами їх убивати

НОВИНИ 19.12.2022 Коментарі 0

Рашапропагандисти з РІА «Новасті» розповідають казкові історії про ялинкові іграшки із закликами вбивати росіян, які буцімто знайшли у Луганську.

Із посиланням на неназвані джерела у спецслужбах рашаЗМІ повідомили, що там попередили провокацію, яку мешканець Сєверодонецька готував нібито за завданням Києва.

«З метою перевірки зупиняли транспорт, оглядали. Один із водіїв виявив ознаки переляку (!), що викликало підозру. Знайшли цікавий пакет. Здавалося би – дрібниці, ялинкові іграшки, але з цікавим текстом», - цитує РІА неназваного співрозмовника.

Після цього можна було би у принципі писати та розповідати що завгодно. Адже жодних фото чи бодай якихось доказів своїх фантазій «Новасті» не оприлюднили. Але рашапропагандисти тим не менше дотримались обраної гостросюжетної лінії.

Тож, за словами анонімного рашистського загарбника, на ялинкових прикрасах вони змогли прочитати написи, що «розпалюють міжнаціональну ворожнечу, зокрема, закликають убивати росіян». І уточнив, що затриманий мав підступний план – розвішати ці іграшки на ялинці поблизу одного із закладів освіти в центрі міста, щоби продемонструвати нібито проукраїнські настрої.

«Виконував він завдання відомих таких хлоп’ят з ЦІПСО (Центр інформаційно-психологічних операцій України)», - підкреслив казкар, який спілкувався з «рашажурналістами».

Він також авторитетно запевнив, що «подібні навіть дрібні провокації заохочує уряд України та курують українські спецслужби».

Що ж, чекатимемо нових тривожних повідомлень з-за порєбріка про спецоперації у вигляді антипутінських гірлянд на ялинках, вибухівки у салаті олів’є, затриманих перевербованих СБУ дідів морозів та перехоплення партій бояришніка з етикетками «Убий у собі москаля».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: