Росія запустила ІПСО про свій «великий наступ»

НОВИНИ 18.08.2023 Коментарі 0

Низка російських інформаційних майданчиків розміщує публікації про підготовку до величезного наступу росії. Посилаються на статтю у Newsweek. Але все це – елемент великої російської інформаційно-психологічної операції для деморалізації українців і тих, хто їх підтримує. Та, відповідно, підживлення віри серед роzzіян у «правильність» так званої «сво» та її логічного завершення.

Про це у своєму ТГ-каналі пише військовий експерт Олександр Коваленко.

«Справа в тому, що низка російських майданчиків зараз розміщує подібні між собою вкиди, що стосуються якогось меганаступу та паніки в Києві. Зокрема, ретранслюють фейк про те, що Генштаб ЗСУ просить Володимира Зеленського віддати наказ про мінування Одеської та Миколаївської областей через побоювання «великого» весняного наступу Росії у 2024 році», - повідомив Коваленко.

За його словами, росія запустила це деморалізуюче ІПСО на тлі обвалу фронту. Адже у Запорізькій області Сили оборони України прорвали першу лінію оборони росіян і готуються до прориву другої. Деморалізуючі фейки поширюють як для українського та західного споживача інформації, так і мотивуючі для внутрішнього - мовляв, не за горами великий ривок на Одесу.

«Що ж... У даному контексті попрошу дотримуватись інформаційної гігієни і критичного мислення. Вчиняти такі наступальні дії росія не здатна. В іншому, вельми показово, що подібне ІПСО зажило завдяки вкидуванню через добре знайомих «героїв» - Newsweek», - підсумовує експерт.

Колаж – OM TV

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: