Російські спецслужби розколюють ізраїльське суспільство

НОВИНИ 24.07.2023 Коментарі 0

Російська агентура продовжує вести в Ізраїлі інформаційні інтернет-кампанії. Їх мета – переконати громадян країни у тому, що не потрібно солідаризуватися та підтримувати українців. А США «вже прикінчили» Україну, а тепер планують прикінчити й Ізраїль.

Про це у своєму ТГ-каналі пише військовий експерт Іґаль Левін. За його словами, якщо перейти за лінком у рекламних публікаціях (від «дівчат»-ботів), то потрапляєш на фейкові сторінки.

Він також нагадав, що ізраїльські спецслужби зажадали від російських «колег» припинити такі інформаційні кампанії, як і кампанії, націлені на розкол та розгойдування ситуації в Ізраїлі.

Перед тим Іґаль Левін повідомляв, що в ізраїльському сегменті соціальних мереж Twitter і Telegram поширюються фейкові новини російського виробництва під виглядом ізраїльських новин на івриті.

Судячи з висновків  аналітиків кіберкомпанії Cybereason, якась група, що діє за завданням росії та її спецслужб, поширює скріни з підробленими статтями на івриті за під логотипом чинних ізраїльсикх порталів і за підписом реальних ізраїльських журналістів. Але зміст матеріалів, звісно, підроблений.

«Завдання російських спецслужб – посіяти дезінформацію і плутанину, а то й розбрат в ізраїльському суспільстві», - констатує експерт.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: