Російські «еліти» шукають спосіб усунути путіна

АНАЛІТИКА 30.05.2023 Коментарі 0

У Путіна не залишилося харизми. Це смішна та неадекватна людина». Російська «еліта» остаточно розчарувалася у президенті та його «спецопераціях».

Такі висновки робить ТГ-канал «Можем обясніть» після слів доньки одного з головних рашистських пропагандистів владіміра соловйова. Донька останнього – Катерина – відкрито критикує війну та російську владу. Її відео у китайській соцмережі Tik-Tok виявило російське опозиційне видання Verstka.

«Я хочу, щоби ви знали, що росія – це не путін. І не дозволяйте ненависті перемогти, тому що вони цього домагаються», - каже донька соловйова.

Раніше ТГ-канал «МО» підрахував, що війна розколола ще вісім родин російської «вищої еліти» – провладних чиновників, депутатів та олігархів. Серед них родини шойгу, абрамовича та пєскова.

Російський опозиціонер Лєанід Гозман підтверджує процес бродіння у вищій російській «еліті» (за контактами, які в нього залишилися). Одне з пояснень полягає в тому, що, з точки зору вищого класу, путін остаточно втратив харизму.

«У нього зовсім не залишилося харизми. Путін – до смішного неадекватна людина, і його неадекватність люди бачать. Раніше він умів вирішувати проблеми, але після 24 лютого минулого року вся його крутість кудись поділася», - сказав Гозман у програмі «Вдох - видох».

«Еліти розуміють, що путін заводить їх у глухий кут. Я впевнений, що кожен із них думає, коли йому буде зручно відмовитися від лояльності», - зазначив політик.

Невдоволення «еліт» пов’язане з тим, що вони більше не можуть жити своїм старим життям і витрачати гроші на Заході, каже Гозман:

  • Я вважаю, вони спостерігають, коли і як їм доведеться зістрибнути з корабля. Звичайно, найближчі бояри розуміють, що повалити його (путіна – ЗІФ) можна тільки одним способом – усунути від влади. І за це вони отримають повне прощення на Заході.

Політик вважає, що такий бунт цілком реальний і може розпочатися в разі успішного контрнаступу української армії: «Поштовхом стане захоплення Криму».

Про інші сценарії революції в росії від ТГ-каналу «МО» можна прочитати (рос. мовою) за цим покликом.

Ілюстрація – gettyimages.com

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: