Іранські військові заводи і танкери – це легітимні цілі для ЗСУ, -  воєнний експерт

НОВИНИ 30.05.2023 Коментарі 0

Не тільки повинні горіти паливні бази у Севастополі, а й іранські військові заводи та танкери.

Про це у Ю-тюбі 24 каналу заявив воєнний експерт, льотчик-інструктор, полковник запасу ЗСУ Роман Світан.

За його словами, щодо Ірану вже давно слід щось зробити, оскільки іранці через росію закидують Україну «шахедами», і вже не треба доводити, що то іранські безпілотники.

«Іранці по нас б'ють, значить треба бити по Ірану. Тільки треба подивитися, по чому  бити. Скажімо, будь-який іранський танкер – це легітимна  ціль, оскільки він перевозить паливо для армії. І дуже багато таких легітимних цілей можна знайти й асиметричними ударами вбивати іранську промисловість. І вже крайня пора цим займатися», - зазначив Роман Світан.

Він також вважає, що Китай, Іран і росія - це три імперії, які слід вернути у кам янний вік, щоб у них замість ракет були сокири і  щоб все, що вони могли робити, це кидатись тими сокирами. «Це єдиний шлях, який убезпечить Європу і весь цивілізований світ від цих дикунів», – вважає Роман Світан.

На його думку, це можна зробити, стерши ці країни з карти цивілізованого світу економічно, фінансово, технологічно.

Паралельний шлях – це знищення воєнних обєктів.

Також Роман Світан вважає, що представників ворожих народів можливо доведеться депортувати з України.  

Нагадаємо, вночі 29 травня росія вчинила черговий ракетний удар по Україні, використавши до 40 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 та 35 іранських дронів Shahed-136/131.

А сьогодні, 30 травня, ворог здійснив масовану атаку дронами  на Київську область: Сили протиповітряної оборони вночі 30 травня знищили 29 із 31 ворожих ударних безпілотників типу Shahed 136/131.  

Фото – уночі проти 29 січня цього року Іран було обстріляно дронами-камікадзе, що вразили підприємство з виробництва бойових БПЛА в місті Ісфахан. За однією з версій, це зробив Ізраїль / Супутник – Вірменія.

 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: