Російські активи слід заморозити, конфіскувати та використати в інтересах України, – прем'єр-міністр Польщі

НОВИНИ 14.03.2022 Коментарі 0

Польський прем'єр-міністр Матеуш Моравєцкі закликав заморозити російські активи та використати їх для відновлення України.

Про це повідомляє видання money.pl цитуючи виступ польського прем'єра під час зустрічі "Люблінського трикутника" у понеділок, 14 березня.

Жорстокий агресор, який вдерся в Україну, повинен заплатити найвищу ціну, яка тільки може бути в умовах демократії та мирного співіснування народів: повністю заморозити активи російської держави та олігархів, конфіскувати їх", - заявив прем'єр-міністр Матеуш Моравецький

Польський очільник уряду закликав також накласти на росію технологічні санкції, санкції на товари подвійного призначення – ті, які можуть бути використані й у військових цілях – заморозити активи як російської держави, так і російських олігархів.

Водночас Матеуш Моравецький анонсував черговий пакет санкцій проти Росії.

Нагадаємо, сьогодні (14 березня) у Польщі було проведено зустріч прем’єрів країн "Люблінського трикутника", на якій окрім польського прем'єр-міністра була присутні прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте та український очільник уряду Денис Шмигаль (в онлайн-форматі).

Ілюстративне фото: PAP

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: