Рашистського пропагандиста звільнили через інтерв'ю із прігожиним

НОВИНИ 26.05.2023 Коментарі 0

Медіатехнолог канстантін долгов заявив, що його звільнили із російського пропагандистського проекту «тєлєґа оnline» через скандальне інтерв'ю із путінським кухарем, засновником пвк «вагнер» євгєнієм прігожиним (на фото).

У відео, опублікованому 24 травня, прігожин розкритикував міністерство оборони росії і похвалив українських військових. Зеківський пахан пояснив, що путінська «спецоперація» привела до протилежних результатів, на які сподівалися у кремлі. Всупереч мріям путіна, Україна стала відомою на весь світ, а її армія перетворилася на одну з найсильніших на планеті, - пише ТГ-канал BBC.

«Ми прийшли по-хамськи, пройшлися чоботами по всій території у пошуках нацистів. Поки шукали нацистів, заковбасили всіх, кого можемо, потім підійшли до Києва, потім – російською мовою називаю! – обісралися і відійшли. Далі – до Херсона. Обісралися, відійшли. Після цього – чи до цього? вже часи плутаються – Ізюм, Красний Лиман. І якось у нас усе не складається», - говорив прігожин у відео .

За словами долгова, який брав інтерв'ю, продюсери пропагандистського проекту зізналися йому, що рішення про звільнення ухвалили після дзвінків «згори».

ТГ-канал «Тєлєга оnline» курує та фінансує Інститут розвитку інтернету (АНО «ІРІ»). Останній розподіляє російські бюджетні кошти на інтернет-проекти, зокрема провладні.

«Увесь вчорашній день я намагався з'ясувати, що це за дивна ситуація така. Але керівники проекту на мої дзвінки та повідомлення наполегливо не хотіли відповідати. Проект, до речі, курується та фінансується відомим Інститутом розвитку інтернету (АНО "ІРІ").

Учора ввечері я написав директору ІРІ алєксєю ґореславскому з проханням пояснити, що відбувається. Алексій Сергійович порадив мені звернутися до продюсерів проекту та висловив сподівання, що це було "ситуативним рішенням" (звільнення – ред.)... Можливо (не відкидаю), що на нього зараз теж іде колосальний тиск. Ну-с, я точно не здригнуся – під жодним тиском», - написав у своєму ТГ-каналі долгов.

Він також зізнався, що у рашистський канал пропаганди його «буквально заманювали більше року». А ті, за його версією, хто телефонував «згори», чомусь образилися на якісь заяви прігожина, якому вони, мабуть, нічого зробити не можуть. Тому вирішили відігратися на інтерв'юері і звільнити його звідусіль, звідки можна.

Долгов також спрогнозував, що його будуть компрометувати як «педофіла, ґвалтівника, грабіжника, казнокрада» та тому подібному.

У наступних два дні після запису прігожина пропагандист у своєму ТГ-каналі скаржився, що його таки почала очорнювати система, в якій він погодився працювати.

«Задіяні телеграм-сітки, закуплені сотні ботів, генеруються тисячі коментарів, які схожі один на одного, як дві краплі води… Ви би так справою займалися, як намагаєтесь мене зараз мочити» - нарікає «жертва» рашистської системи.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: