Рашистський ракетний тероризм: готуватися до гіршого

НОВИНИ 04.05.2022 Коментарі 0

Путінський режим, який війну проти України називає «спецоперацією», перейшов до масованого ракетного тероризму. Частина смертоносних ракет, які рашистська пропаганда називає «високоточними», влучає у житлові будинки, вокзали та підприємства. Кількість жертв уже перевищує сотні мирних українців. На жаль, ворог усе частіше вдається до атак по об’єктах критичної інфраструктури.

У вівторок, 3 травня, вісім областей України зазнали ударів з повітря. За попередньою інформацією, крилаті ракети запускали російські бомбардувальники Ту-95 або Ту-160 із Каспійського регіону. Українська протиповітряна оборона збила трохи менше половини.

Уперше ракета прилетіла у Закарпатську область – неподалік вокзалу у Воловці влучила в електропідстанцію. У радіусі 500 метрів вибито шибки, пошкоджено автомобілі, що перебували поблизу. 57 будинків тимчасово залишилися без газопостачання.

Зі шести крилатих ракет над Львівською областю ППО знищила дві. Три влучили в електричні підстанції у Львівській області. Через пошкодження інфраструктури 25 потягів вимушено змінили графік руху. Запізнення становило від півгодини до 5-ти годин.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, постраждало двоє людей, які перебували неподалік від місць вибухів. Їхній стан – легкий.

«Електричним підстанціям у Львові завдали суттєвих пошкоджень.

Удари були критичними. Станом на зараз є затримка у русі потягів. Частково рух відновили. Понад 85 тисяч домогосподарств і понад 12 населених пунктів повністю були знеструмлені. Ще 5 населених пунктів – частково. Приблизно 250 тисяч людей залишились без електропостачання. Станом на ранок 630 домогосподарств залишаються без електроенергії. Працюємо над ліквідацією наслідків удару.

Це був цілеспрямований удар по ланцюжках постачання», - повідомив Максим Козицький на своїй сторінці у FB.

Причин посилення ракетних нападів «ерефії» може бути декілька. Військовий експерт Олег Жданов, наприклад, вбачає дві.

«Такі спалахи агресії та такі ракетні атаки відбуватимуться до кінця війни, на жаль. Є привід: розмова з Макроном, мабуть, окрилила путіна у його намірах завоювати Україну чи окупувати. Тому ми отримали таку відповідь», – сказав пан Жданов.

Також, за його словами, це могла бути в тому числі і помста після невдалої нещодавньої поїздку начальника генерального штабу збройних сил росії герасимова під Ізюм Харківської області. Українська армія завдала удару по рашистських генералах, тому герасимов екстрено відбув у москву.

У кремлі, схоже, не зупинятимуться на досягнутому. Залізничні вузли, мости, склади залишатимуться пріоритетними для ракетних атак. Особливо в найближчі тижні. Насувається «день побєдобєсія» - до 9-го травня путіну потрібні хоч якісь «перемоги». Запланований парад у зруйнованому Маріуполі, де «Азов» дотепер знищує русню – не найкраща картинка. Хоча рашистська пропаганда подасть картинку так, як подобається zомбонасєлєнію.

Запускати крилаті ракети по транспортних (залізничних та автомагістралях) коридорах ворог намагатиметься ще й для перешкоджання постачань військової допомоги, що її надає Захід.

Російський путоноїд-пропагандист соловйов на своїх zомбо-майданчиках розписав детально, що і як потрібно руйнувати в Україні з огляду на постачання Польщею 200 танків ЗСУ та допомоги, що йде через Закарпатську область. Він навіть подав точні координати об’єктів, що їх необхідно знищити.

Окрім того, кремлівські стратеги після провалу плану зі швидкої за 3-4 дні  «денацифікації» і «демілітаризації» України зрозуміли, що воювати доведеться довго. Тому намагатимуться виснажувати державні ресурси якомога ширшого спектру: енергетика, логістика, продовольство.    

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: