Рашистів розриває від гасла «Слава Україні!»

АНАЛІТИКА 15.05.2023 Коментарі 0

Речницю рашистського МЗС машку захарову знову наздогнав страшний деліріум: її пересохлий мозок ідентифікував гасло «Слава Україні!» як «нацистське українське привітання».

Цю напрочуд цінну думку вона одразу ж оприлюднила у своєму ТГ-каналі. Й усе би нічого – мало хто яку дурню пише у соцмережах, але ж захарова й досі при посаді. Тож цю маячню пресалкаше зовнішньополітичного відомства імені сумної коняки лаврова більшість рашаЗМІ вважають офіційною позицією, і залюбки її поширюють.

Глибину її думок можна оцінити за кількома фразами.

Так, у трактовці «машки-склянки» канцлер ФРН Олаф Шольц, який посмів вигукнути «Слава Україні!» до Володимира Зеленського, «перейшов чіткий кордон, проведений до нього всіма керівниками обох повоєнних Німеччин». Адже, за її словами, це привітання є «гаслом, кричалкою нацистів».

«Ми неодноразово говорили про це і на брифінгу, і в таких ненависних натівським чиновникам матеріалах у соціальних мережах», - намагалась знайти бодай якісь аргументи захарова.

У її фантазіях, повторених сумно-кінським МЗС-ом, гаслом «Слава Україні!» «бандерівські колабораціоністи салютували частинам вермахту», а німці у відповідь «зазвичай кричали «Sieg Heil!» та «Heil Hitler!». Схоже, цими шаблонними фразами й обмежуються знання машки захарової та її відомства і про німців, і про українських націоналістів. Хоча як лякалка для росіянців, ця конструкція працює досить ефективно.

Українці неодноразово спростовували рашистські вигадки щодо гасла «Слава Україні!» ще до повномасштабного вторгнення. Зокрема й нагадуючи, що використовувати його почали молодіжні рухи харківських студентів наприкінці XIX ст.

Влітку 2021 року московитські дипломати закатали істерику на увесь світ щодо гасла та відповіді на нього, яке стало елементом форми збірної України з футболу. Тоді також застосували маніпулятивні фото і твердження про «українську версію «Heil Hitler!». Та врешті УЄФА розпорядився закрити відповідь «Героям слава!» спеціальною нашивкою.

І це в той час, коли на московії повно написів (зокрема, на воїнських пам’ятниках) «Слава героям!». Не кажучи вже про гасло «Слава росії», яке за останні півтора року почали застосовувати де тільки можна – традиційно не спромігшись вигадати щось достойне, рашисти тупо скопіювали українське.

І коли зараз захарова дорікає Шольцеві українським привітанням (яке зараз звучить по всьому світу), вона таким чином учергове плюється отрутою у всю Німеччину за те, що вона надає підтримку Україні. Та ще й фантазує з приводу того, ніби Німеччина «вдало «зіганувши», прогинається перед Вашингтоном».

Коментувати слабих на голову, звісно, безкорисно. Просто треба пам’ятати, що хворі фантазії, маніпуляції та рашизм головного мозку – це у московитів друга натура, яка часто бере гору над здоровим глуздом.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: