Рашисти закарбували окупацію України на монетах

НОВИНИ 22.09.2023 Коментарі 0

Аби залишити собі бодай спогад про окуповані в ході загарбницької війни українські території, які зараз поступово звільняє ЗСУ, рашисти накарбували собі пам’ятних срібних монет.

Банк росії 22 вересня 2023 року випустив в обіг монету зі звикло радянським номіналом 3 рублі «Входження до складу російської федерації Донецької Народної Республіки, Луганської Народної Республіки, Запорізької області та Херсонської області». Її московити блюзнірськи віднесли до серії «Історичні події».

На монеті зобразили герб роzzії, номінал і рік випуску, а також позначення металу і пробу. На звороті вмістили стилізоване зображення конституції рф на тлі залів кремля та кольорових прапорів т.зв. «лднр» і Запорізької області.

Срібна монета номіналом 3 рублі (маса дорогоцінного металу в чистоті — 31,1 г, проба сплаву - 925) має форму круга діаметром 39 мм. І хоча традиційно в таких випадках зазначається, що «монета є законним засобом платежу й обов'язкова до прийому за номіналом», ніхто, звісно, срібну монету за номіналом віддавати не буде.

А ось невеликий тираж у 3 тис. штук є фактично заявкою на нумізматичну рідкість. Щоправда, навряд чи фантазії очманілих загарбників, навіть викарбувані у вигляді срібних монет, зацікавлять справжніх колекціонерів. Така монета радше буде «чорною міткою» любителів «руського міра», який несе руйнування і смерть.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: