Рашисти відводять інформаційний удар від ураженого «Новочеркаська»

НОВИНИ 26.12.2023 Коментарі 0

Рашистське мінубивства спільно з рашапропагандистами намагаються відволікти увагу від ураженого в порту окупованої Феодосії великого десантного корабля «Новочеркаськ» на супутні інформаційні приводи.

Цієї ночі українські повітряні сили уразили авіаційними керованими ракетами ВДК «Новочеркаськ», який, за даними ЗМІ, перевозив чергову партію «шахедів» з Ірану до окупованого рашистами Криму. Детонація у порту тривала декілька годин, що свідчить про підрив боєприпасів.

РашаЗМІ спершу повідомили лише про вибух у Феодосії – із посиланням на керівництво окупаційної адміністрації півострова. І потім додавали деталі – про незрозумілу українську атаку, про вибухи в місті та пошкодження шести будівель, вибиті вікна та евакуацію декількох потерпілих.

Жертви, звісно, також були «мінімальні»: за версією гауляйтера аксьонова, загинула лише одна людина, і ще четверо були поранені. Тоді як про долю понад 80 членів екіпажу корабля можна хіба здогадуватись.

Лише згодом мінубивства рф визнало, що внаслідок ракетної атаки «Новочеркаськ» «зазнав пошкоджень» у Феодосії цієї ночі. При цьому рашисти наголосили на тому, що «під час протиповітряного бою силами ППО в районі с. Жовтень (125 км на північний схід від Миколаєва) знищено два українських Су-24, які здійснювали пуск ракет». Щоправда, у Повітряних силах ЗСУ це спростували, але для московитів це вже було не важливо. Головне, що в інфопростір пішов месидж про «відплату».

Тим часом рашисти додали новий наратив — щодо покарання, яке загрожує усім, хто поширював відео вибуху в порту Феодосії.

«Усі, хто виклав відео ворожої атаки по Феодосії, вже встановлені. Проводиться робота спеціальних служб», - повідомив радник аксьонова з інфополітики олег крючков.

Він також розпачав, що тривають бойові дії, і по Криму періодично завдають ударів. «Стаються прильоти і влучання. Але це точно не привід стрибати на своїх балконах у трусах, знімати відео і викладати його в мережу. Таким чином ви працюєте на ворога, робите роботу його розвідки — об’єктивний контроль», - психанув крючков. І про всяк випадок додав, що за такі відео можлива кримінальна відповідальність.

У приклад він поставив журналістів, «які минулої ночі утримались від «кривавого хайпу» і дочекались офіційних повідомлень» - себто поширювали вихолощену та скориговану інформацію.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: