Рашисти поширили фейк, ніби Маляр визнала просування окупантів

НОВИНИ 04.07.2023 Коментарі 0

РашаЗМІ та користувачі соцмереж поширили неправдиву інформацію про те, що Міноборони України нібито визнало, що російська армія «просунулася на багатьох напрямках». Московитські пропагандисти запевнили, що така заява нібито була зроблена 2 червня заступницею міністра оборони Ганною Маляр.

«Вона підтвердила інформацію про те, що ЗС рф мають успіх на Авдіївському, Мар'їнському, Лиманському та Сватівському напрямах. Активні та запеклі бої зафіксовані в районах Білогородки та Серебрянці. Росіянам вдається зайняти нові території», - радісно повідомив  «царьград».

Ще крутіше налажала «комсомолка», повідомивши, що про рашистський «наступ на чотирьох напрямках» заявила… «міністр оборони України Анна Маляр». До речі, про заміну міністра вони не повідомляли…

Фактчекери проєкту StopFake з’ясували, що фейк рашисти зліпили на основі нещодавнього допису Маляр у її ТГ-каналі. У ньому вона хоч і згадала про наступ росіян на Авдіївському, Маріїнському, Лиманському та Сватівському напрямках, але нічого не писала про «успіхи» російської армії чи про те, що росіяни «займають нові території». Єдине оцінне судження, наявне в дописі – це фраза «ситуація доволі складна». Навпаки, Маляр стверджує, що українські війська просуваються на кількох напрямках. 

У такий спосіб рашапропагандисти хочуть дискредитувати українське Міністерство оборони та викликати в українців паніку. Мовляв, росіяни вже перемагають і навіть високопосадовці це визнають. Але їхні фейки настільки недолугі, що повірити в них можуть хіба що московити.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: