Рашисти погрожують знищити греблі водосховищ на Дніпрі

НОВИНИ 08.06.2023 Коментарі 0

Генерал-лейтенант у відставці євґєній бужинскій – частий гість рашистських пропагандистських телеефірів – заговорив про підрив греблі Київського водосховища.

Терористичний режим путіна, схоже, через невдачі та поразки в Україні доживає останні часи. Крилатий вислів «після нас – хоч потоп», у прямому (на жаль) і переносному значеннях характеризує стан справ кремлівських терористів.

Знищивши Каховське водосховище шляхом підриву греблі, рашисти у своїй людиноненависницькій злобі готові мстити за атаки Легіону «Свободная Россія» та Російського добровольчого корпусу на населенні пункти Бєлгородської області рф знищенням інших гідроспоруд на Дніпрі.

«Абсолютне визнання, що кремль нічого не може протиставити атакам Легіону та РДК на Бєлгородщину», - пише ТГ-канал Pravda Gerashchenko.

Гендиректор Укргідроенерго Ігор Сирота в етері Єдиних новин пояснив, що Київська ГЕС захищена з повітря та зсередини.

«Вони не могли туди дістатися, коли були від станції буквально за 5 км – в Димері. То сьогодні тим більше вони нічого не зможуть з нею зробити», - сказав Ігор Сирота.

Загалом на Дніпрі минулого століття створили 6 водосховищ. Вони є найбільшими в Україні. Це Київське, Канівське, Кременчуцьке, Кам'янське, Дніпровське та Каховське.

Фото з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: