Рашисти готують нові ІПСО у Європі

НОВИНИ 21.08.2024 Коментарі 0

Рашапропаганда працює над проведенням нових інформаційно-психологічних та пропагандистських операцій у ряді країн Європи. Вони стосуватимуться насамперед українських біженців.

Мета цих операцій – переконати людей, які покинули країну через війну, не повертатися. Про це розповів під час дискусії в межах проєкту «Нова країна» представник Головного управління розвідки Міністерства оборони (ГУР МО) України Вадим Скібіцький.  

За словами розвідника, рф уже проводить відповідні заходи на території Італії, де використовує своїх «подільників» - так званих журналістів з української окупованої території, аби виправдати геноцидну війну проти України.

«Це і презентації різних «художніх та документальних» книжок нібито про злочини України на території Донецької та Луганської областей», - додав Скібіцький.

Також представник ГУР МО України наголосив, що росіяни дуже активно працюють із громадянами України, які виїхали до країн Європи через розпочату московією війну.

«Це дуже потужна робота, яку розпочали росіяни: це і створення різних товариств, навчання дітей, церква — те, що використовується для того, щоб наші українці втратили свою ідентичність, а ще більше – щоби ніколи не поверталися до нас», - пояснив Скібіцький.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: