Рашистам зі смартфонами, ноутбуками і з коштовностями заборонили в’їжджати до ЄС на їхніх авто

НОВИНИ 11.09.2023 Коментарі 0

Єврокомісія підтвердила, що згідно із санкційним законодавством в’їзд до країн ЄС на зареєстрованих у рф автомобілях заборонений. Також при перетині кордону можуть конфіскувати особисті речі росіянців – смартфони, ноутбуки, вироби з хутра та коштовності. Після цього у рашистів сталася масова істерика.

«Не важливо, використовується транспортний засіб із приватною, чи з комерційною метою», - підкреслюють у нових роз’ясненнях Єврокомісії. І зазначають, що йдеться про легковики та інші транспортні засоби для перевезення менш як 10 осіб, які «вивозяться» (тут – виїжджають) з росії, мають московитські номери та зареєстровані на болотах.

Влітку окремі авта рашистів арештовували при в’їзді до Німеччини – через ембарго щодо рашки. Із початком осені посольство московитів у Німеччині повідомляло, що практика конфіскації окремих авто у рашистів німецькими митниками триває.

Легким порухом руки московити дописали до переліку ще й «засоби особистої гігієни» (напевно, комусь могла приглянутися чиясь зубна щітка чи станок для гоління), і почали масове завивання на своїх болотах.

«Україна програє, тому європейці вирішили відігратися на простих росіянцях. Це ганьба, хоча до неї чиновникам ЄС вже не звикати. Тож рекомендую до ЄС не їздити, поки ми не завершили «спєцапєрацію», не досягли її цілей і не притисли ЄС до нігтя. А далі, думаю, розберемося», - бовкнув у своєму ТГ-каналі очільник оборонного комітету радфеду віктор бондарєв. Та додав, що йому особисто шлях до Європи «давно закритий» через персональні санкції, але попри все він «від цього не страждає».

Інший рашасенатор алєскандр башкін пропонує вжити контрзаходів: наприклад, скласти власний перелік особистих речей, з якими… не пускати європейських громадян на територію московії.

«Дійсно, з грабіжниками і бандитами потрібно розмовляти їхньою мовою, так до них краще доходить», - без тіні сумніву обізвав громадян ЄС цей член комітету ради федерації з конституційного законодавства та держбудівництва. І уточнив, що ці заходи «в жодному разі не потрібно розглядати як обмеження прав громадян ЄС, а лише як захист прав громадян рф». Ну звісно, ніхто такого й не подумав…

Але чемпіонство із мелення дурниць упевнено тримає заступник голови рашистського радбезу дімон мєдвєдєв. Він запропонував «тимчасово призупинити дипстосунки з країнами ЄС», а також вивести дипломатичний персонал до рф. Мовляв, посольства евакуюють перед певними конкретними подіями (рашисти вивели свої дипмісії з України напередодні повномасштабного вторгнення – ЗІФ). Тож це, мовляв, змусить європолітиків замислитися.

«Ось тоді марнославні придурки у Брюсселі колективно і густо накладуть у свої штани (і спідниці, звісно)», - написав у своєму туалетному ТГ-каналі дімон-алкогном. Цей недофюрерок переконаний, що саме так рф повинна відреагувати на той факт, що «керівники ЄС відверто сказали усім россіянцям: ви для нас люди другого сорту, такі собі Шарікови, напівтварини з поганою спадковістю». Як бачимо, для своїх він також слів не добирає.

І на десерт дімон ще й фірмовим дурнуватим сарказмом приправив своє випорожнення: «Хто його зна, на що іще здатні ці орки у ватниках із безмежного Мордору…». На щастя, оці деліріумні фантазії вже мало хто читає, і практично ніхто на них не реагує.

Тож булькати і обурюватися собі рашисти можуть скільки завгодно. Натомість тішить, що такі ніби дрібні неприємності так обурили ненависників усього західного… по дорозі на той самий Захід.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: