Рашапропаганда «запудрює мізки» маніпулюванням статтями з NYT

НОВИНИ 12.07.2022 Коментарі 0

Кремлівські медіа активно поширюють інформацію, що можливості Європи і США щодо надання озброєнь для України вичерпуються. Таким чином рашапропагандони намагаються «розхитати човен» в Україні та заспокоїти внутрішнього споживача, який добряче стурбований ефективним застосуванням новітніх вогневих систем.

Як попереджає Центр протидії дезінформації (ЦПД) при Раді нацбезпеки України, московска пропаганда маніпулює матеріалом The New York Times та розповідає, що США не зможуть продовжувати активно підтримувати Україну. На основні тієї ж статті рашисти роблять висновки, що потужності США та Європи у питанні надання Україні озброєння вже закінчуються.

Насправді ж фахівці, думки яких наведено у The New York Times,  наполягають на консолідації зусиль західним суспільством щодо допомоги Україні та пришвидшення темпів надання важкого озброєння нашій країні. 

Зараз на потреби України працює оборонна промисловість США, а президент Сполучених Штатів Джо Байден домовляється з країнами Близького Сходу, щоб ті надали Україні запаси зброї радянського виробництва.

«Заяви медіа рф про нестачу зброї у союзників України - елемент інформаційно-психологічної операції, спрямованої на дестабілізацію ситуації всередині нашої країни», - наголошують у ЦПД.

Тим часом постачання зброї Україні від західних партнерів триває. А низка успішних підривів російських складів із боєкомплектом на тимчасово окупованих територіях демонструє, що солдати ЗСУ прекрасно оволоділи новою технікою.

Водночас, збільшується імовірність визнання московії країною-терористом, після чого для рф будуть обрізані практично усі зовнішній контакти. Тож рашистські медіа поспішають не лише сіяти недовіру серед українців, але і заспокоювати росіянців, розповідаючи, як їх «бояться та поважають у всьому світі».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: