Рашапропаганда «вбила» чергового українського воєначальника

НОВИНИ 05.06.2023 Коментарі 0

Не полишають спроб вплинути на стійкість і бойовий дух українців рашистські фейкомети. Щодекілька днів вони «вбивають» нового українського військового командира з числа найвищого керівництва.

Цього разу «не пощастило» начальнику української розвідки Кирилові Буданову. За повідомленням рашапропагандистів у соцмережах і ТГ-каналах, він нібито «загинув» від нещодавнього ракетного удару. І щоб ніхто не засумнівався, доповнили «новину» повідомленням, буцім у Національному центрі «Український дім» вже навіть триває підготовка до прощання з Будановим.

Як інформують у Центрі протидії дезінформації при РНБОУ, це – черговий вкид рашистів. А Кирило Буданов продовжує виконання своїх службових обов’язків.

Нещодавно українські фактчекери вже змушені були спростовувати схожі фейки: про командувача підрозділами ТРО Ігоря Танцюру, якого нібито вбили у Бахмуті «вагнерівці», про командувача Сухопутних військ Олександра Сирського, а також розвінчували потужну інформаційну кампанію про нібито смерть Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Поширенням цього та попередніх фейків, рашапропагандисти прагнуть деморалізувати українців і показати, буцімто «уже нема кому їх захищати», посіяти паніку серед населення. Тож варто перевіряти будь-яку емоційно забарвлену інформацію, довіряти офіційним джерелам, зберігати спокій та вірити у ЗСУ.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: