Р.Вольскі - наші чвари вигідні третій стороні

ВІДЕО 08.06.2017 Коментарі 0

Частина великого та розлого інтервю Рафала Вольського для порталу Галінфо, яка стосується саме актуального стану українсько-польських протирічь, в чиїх інтересах відбуваються провокації і про історичні уроки..

       

     Юрій Кміть. На мою думку, добрі польсько-українські відносини зараз під загрозою, окремі політики задля піару, з обох сторін кордону , радикальні політичні сили під впливом третьої країни, конкретно Росії,  хочуть нас  посварити. Чи розуміють у Польщі, те , що останні провокації організовані спецслужбами наших сусідів , чи більше схиляються, що це самостійна діяльність радикалів бо обидва кордони ?

     Рафал Вольскі.  Мені важко це оцінювати, бо я перебуваю в Україні, і я в першу чергу є споживачем українських ЗМІ, і я на все дивлюся через призму 7-річного перебування в Україні.   Але  наскільки я це можу оцінити, то всі люди,які розуміють роль та важливість України для теперішньої безпеки європейського правопорядку  не мають сумнівів, хто є бенефіціантом можливих польсько-українських суперечок,  і хто на цьому виграє. Тим більш, що  приклади із  історії нам це  добре показують. Нам  це показує історія польсько-козацьких воєн XVII століття і пізніше,  знаємо, хто із цього скористався. А з другого боку, маємо приклади, коли ми разом  були міцними. Скоро будемо відмічати 97-мі роковини спільного, українсько-польського визволення  Києва за часів УНР....

 

Повний текст інтерв’ю  Генерального консула РП для

читачів ІА «ГалІнфо» доступний за посиланням "Львів – це душа України», – Рафал Вольскі"

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: