Путін зачинив клітку – тепер росіянам від призову не сховатися навіть у білорусі

АНАЛІТИКА 31.10.2022 Коментарі 0

На росії від завтра, 1 листопада, путінський режим розпочне нову кампанію з пошуку смертників. Понад 2,5 тисячі призовних комісій оформлятимуть «під ружжо» призовників. Згідно з планом, осіння призовна кампанія-2022 повинна назбирати 120 тисяч осіб. Це на 7,5 тисячі менше, ніж восени минулого року.  Пропагандистські медіа російської федерації уже розпочали кампанію зі заспокоювання zомбованого населення.

Це й не дивно, адже жертви путінського режиму не встигнули оговтатися від так званої часткової мобілізації, жертвами якої стало 300 тисяч росіян (за деякими даними – 500 тисяч). І хоча владімір путін обіцяв (насправді традиційно брехав) не вдаватися до мобілізаційних заходів, її провели. Про наслідки нагадувати зайве: сотні тисяч утікачів, перекривання кордонів, насилля, підпалені військомати, арешти. Жертвами авантюри кремлівського карлика стали вже десятки «чмобіків» - дехто з них уклався у менше, ніж 2 тижні. Мобілізація, український фронт, чорний пакет (у кращому випадку, у гіршому – перегній).

Сьогодні представники рашистського генштабу запевняють «матєрєй, коториє єщьо нарожают», що їхні чада не потрапдять на війну в Україну чи навіть просто на окуповані рф українські території.

Наприклад як російські пропагандисти цитують начальника 4-го управління головного організаційно-мобілізаційного управління генштабу зс рф контр-адмірала владіміра цимлянского: «Хочу заспокоїти призовників та їхніх батьків і нагадати, що громадян, призваних на військову службу, до участі у спеціальній військовій операції в Україні не залучатимуть».

Його начальник – голова головного організаційно-мобілізаційного управління генштабу зс рф євґєній бурдінскій також запевнив, що військовослужбовців росії, призваних на військову службу під час осінньої кампанії 2022 року, не направлятимуть у так звані «лнр-днр, Херсонську та Запорізьку області.

Завершити осінній призов на росії планують 31 грудня. За цих 2 місяці призиватимуть чоловіків віком від 18 до 27 років. Відтермінування можуть отримати студенти очної форми навчання, батьки двох і більше дітей, громадяни, які доглядають немічного родича, представники IT-професій, а також мають довідку «тимчасово не придатний за медичними показаннями». Але можуть і не отримати: такі ж формулювання стосувалися і тих, хто не підпадав під «часткову мобілізацію», але вони не лише стали чмобіками, але і «двохсотими».

Звичайно, після того, як обіцяні кремлівським терористичним режимом солодкі обіцянки «скрєпний народєц» розжував і відчув смак гіркоти, було вже пізно. Бойовий запал та ентузіазм «За страну, за родіну!» миттєво пригаснув, а шляхів для втечі залишалося все менше та менше.

У декого залишалася ще надія на «союзну державу» білорусь. Але кремль задля недопущення втечі за кордон, вдалася до посилення режимних заходів.

Державний прикордонний комітет республіки білорусь отримав від міністерства оборони рф базу даних чоловіків призивного віку зі суворим наказом не допускати відтоку «мобілізаційного резерву».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: