Проросійський депутат Бундестагу приховав своє перебування у Білорусі

НОВИНИ 08.02.2023 Коментарі 0

Німецький депутат Бундестагу Петр Бистрон (Petr Bystron) у другій половині листопада минулого року три дні перебував у Білорусі. Проте приховав свій візит у цю країну, куди приїхав через територію Литви. Бистрон цікавий тим, що виступає проти постачання озброєння Україні та гостро критикує курс уряду Олафа Шольца.

Окрім того, як пише у своєму ТГ-каналі із посиланням на німецький інформресурс rnd.de історик і політичний оглядач Олександр Фрідман, слова Бистрона, який представляє популістську партію «Альтернатива для Німеччини» час од часу цитують пропагандисти Білорусі та росії.

Окрім того, як наголошує Олександр Фрідман, німецький популіст входить до парламентського комітету зі закордонних справ і, мабуть, має доступ до конфіденційної інформації.

«Факт поїздки до Білорусі депутат приховав і поки що відмовчується. Цікаво, що і в Білорусі про поїздку Бистрона не повідомляли, хоча візит німецького депутата міг би стати вдалою темою для пропагандистів. Навіщо депутату Бунденстагу, та ще й члену комітету зі закордонних справ, знадобилося відвідати Білорусь? І з ким він там зустрічався? Чому він приховав свою подорож? Ідеться про приватну ініціативу Бистрона чи він їздив за дорученням партії? Поки що ці питання залишаються без відповіді. Скандал лише розпочинається», - написав Фрідман.

Фото rnd.de

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: