Пропагандиста Кремля Владіміра Соловйова оголосять в міжнародний розшук

НОВИНИ 14.03.2022 Коментарі 0

14 березня Личаківський районний суд Львова  задовольнив клопотання слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого Управління ДБР та обрав   запобіжний захід  - тримання під вартою, російському телеведучому, пропагандисту, члену правлячої політичної партії «Єдина Росія»  Владіміру Соловйову. Про це Західному інформаційному фронту повідомили в ДБР.

11 березня  за результатом зібраних доказів у кримінальному провадженні Соловйову було повідомлено про підозру у публічних закликах до зміни  державного кордону України, що призвело до тяжких наслідків  -  загибелі людей.

Встановлено також, що Владімір Соловйов системно підтримував злочинні дії вищого керівництва РФ щодо вторгнення в Україну та закликав до зміни її територіального устрою, у тому числі через  проведення воєнних дій та знищення військової інфраструктури та мирного населення.

Слідчі ДБР зібрали необхідний пакет документів для оголошення Владіміра Соловйова в міжнародний розшук, який найближчим часом буде направлений до закордонних колег.

Ілюстративне фото: колаж ЗІФ

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: