Прогноз про швидку смерть прігожина збувся: деталі

НОВИНИ 23.08.2023 Коментарі 0

У середу ввечері, 23 серпня, світові пабліки облетіла звістка про падіння літака Embraer Legacy із головним «вагнерівцем» євгєнієм прігожиним. Разом із ним на борту судна перебував його «права рука» нацист і командир ПВК «вагнер» дмітрій уткін. Літак розбився у Тверській області біля населеного пункту Куженкіно.

Розглядають усі версії. За попередніми свідченнями, судно не втрачало висоту, а вибухнуло в повітрі. Розглядають версію, що його збила російська ППО. Не виключають і підрив зі середини. Літак здійснював рейс Москва - Санкт-Петербург. Загалом на борту перебували 10 осіб, троє з них – члени екіпажу. Усі загинули. Виявлено рештки 8 тіл. Планують провести їх днк-експертизу. Роспропагандні медіа пишуть, що тіла прігожина й уткіна опізнали.

Перед цим прігожин публікував фото з Африки, де його головорізи контролюють у багатьох країнах активи переважно у вигляді корисних копалин.

Іще одним моментом щодо прігожина, що звертає на себе увагу, була його манія маскування. Про неї широкому загалу стало відомо з фото та результатів обшуку у його палаці, де виявили велику кількість перук. Також відомо, що він користувався двома однаковими літаками, щоби заплутати сліди. Не допомогло. Його другий літак приземлився у середу в Остаф'єво після того як стало відомо про аварію іншого борту.

Навряд чи смерть прігожина можна розглядати як випадковий збіг обставин. Російські пропагандисти пишуть, що літак упав неподалік військової частини. Хоча від кремля можна очікувати будь-яке трактування і висновки слідства.

Процеси, що відбуваються на українському фронті та на росії, із кожним днем стають динамічнішими. Смерть прігожину після марш-кидка його колон на москву прогнозували багато експертів. Нагадаємо, тоді «вагнерівці» збили літак і декілька гелікоптерів російських повітряних сил. Злочини під час заколоту прігожину зійшли з рук, а путін особисто прийняв свого кухара-терориста.

Прихистком для його терористів стала Білорусь, диктатор якої лукашенко виступив посередником під час демаршу прігожина. Тепер же кончина «вагнерівської» верхівки додала клопотів бульбофюреру. Деякі ТГ-канали вже пишуть про активність «вагнерівських» колон у селі Цепь Осиповицького району Білорусі, де отаборилися найманці-терористи. Мовляв, вони готуються знову вирушати на у бік кордону з росією.

ТГ-канал «Беларускі Гаюн» повідомляє про перебої мобільного зв’язку в районі табору «вагнерівців» у Білорусі.

Також у ПВК «вагнер» буцім наявний давно розроблений затверджений механізм дій у разі смерті прігожина чи уткіна. Його активують усі командири «вагнера». В чому він полягає – побачимо вже незабаром. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: