Продовжуємо підтримувати Україну – рішуче та виважено, - звернення Шольца з нагоди Великодня

ПЕРЕКЛАДИ 30.03.2024 Коментарі 0

Канцлер Німеччини Олаф Шольц ще раз підтвердив підтримку Німеччиною України та обґрунтував це інтересами безпеки Німеччини. «Мир без свободи означає гноблення. Немає миру без справедливості», – сказав канцлер і додав: «Тому ми підтримуємо Україну в її боротьбі за справедливий мир і будемо це робити стільки, скільки це буде необхідно».

Як пише Die Welt, з нагоди Великодніх мирних молитов Олаф Шольц записав відеозвернення у подкасті «Chancellor Compact» у мережі Х, де він, власне, і нагадав про умови справедливого миру і закликав до подальшої підтримки України. 

У великодніх богослужіннях християни всього світу молилися за більш мирний світ, зазначив канцлер. «Ми всі прагнемо більш мирного світу». Люди на Близькому Сході та в Україні також не хотіли нічого, крім миру.

Шольц підкреслив, що підтримка України,  також важлива для німців, для безпеки Німеччини. «Протягом багатьох десятиліть мир у Європі базувався на центральному принципі: кордони не можна переміщувати силою. Ніколи знову!» росія володимира путіна порушила цей принцип. «Але в наших руках, щоб цей принцип знову став дійсним», — сказав канцлер. «Продовжуємо підтримувати Україну – рішуче та виважено». Також Німеччина більше інвестує у власну безпеку та зберігає в країні єдність.

«Особливо нас об’єднує переконання, що закон повинен перемагати насильство». Це передумова миру, особливо в ці дні, - підкреслив Шольц. Своє відеозвернення канцлер завершив побажаннями щасливих свят «навіть у цей важкий час».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: