Прихильник рашизму потрапив у Львові в руки СБУ

НОВИНИ 20.09.2023 Коментарі 0

Служба безпеки України викрила блогера, який знімав її відомчу будівлю у Львові та закликав вдарити по ній російськими ракетами. За «гарячими слідами» працівники внутрішньої безпеки СБУ прихильника рашизму затримали. 

«Для здійснення теракту зловмисник агітував поцілити в режимний об’єкт російськими ракетами. Щоби поширити такі заклики, фігурант здійснював онлайн-трансляцію на власній сторінці в Інстаграм поблизу будівлі української спецслужби.

Під час стріму він разом зі своїм спільником із-за кордону дискредитував співробітників СБУ та закликав вдарити по них російською зброєю.

Деструктивний контент поширив на власну аудиторію у понад 1,7 тисячі користувачів», йдеться у повідомленні пресслужби СБУ..

За даними слідства, зловмисниками виявились двоє мешканців обласного центру, які позиціонують себе як блогери. Один із них наразі перебуває в одній із країн ЄС та періодично долучається до стрімів свого поплічника в Україні.

Під час обшуків у помешканнях фігурантів виявили комп’ютерну техніку та мобільні телефони із доказами провокативного відеозапису.

Зловмисникам загрожує тюремне ув’язнення.

Фото з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: