Президент Польщі дає шанс лукашенкові на поліпшення відносин

НОВИНИ 17.08.2023 Коментарі 0

Білорусь повинна припинити гібридні атаки на польському кордоні, заявив президент Польщі Анджей Дуда. Його слова пролунали у відповідь на минулотижневий сигнал від білоруського диктатора олександра лукашенка про бажання покращити відносини між Білоруссю та Польщею.

Польський президент висунув умову білоруській стороні у Варшаві під час зустрічі з президентом Латвії Едґарсом Рінкевичсом, повідомляє Польське радіо. . Як відомо, щодня приблизно сотня нелегалів з різних країн (прееважно Африки й Азії) за підтримки білоруських силовиків намагаються проникнути на територію Польщі та країн Балтії.

- Не таємниця, оскільки ми маємо докази у вигляді відеоматеріалів, що ці дії не безпідставно називати гібридною атакою. Бо не хто інший, як представники білоруських служб, білоруські офіцери брали участь у витісненні мігрантів до лінії кордону.

Анджей Дуда додав, що кордон Польщі з Білоруссю є також кордоном Європейського Союзу. Тому, на думку політика, Польща також несе відповідальність перед своїми європейськими союзниками.

Фото – polskieradio.pl

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: