Прем’єр-міністр Індії відвідає Польщу та Україну

НОВИНИ 14.08.2024 Коментарі 0

Прем’єр-міністр Індії Нарендра Моді має намір відвідати Польщу та Україну з 21 по 23 серпня з метою сприяння діалогу та дипломатії на тлі російсько-українського конфлікту.

Про це повідомив The Economic Times.

Зокрема, у повідомленні сказано, що це буде перший візит Моді до Варшави за понад чотири десятиліття, незважаючи на те, що Польща є найбільшим торговим та інвестиційним партнером Індії в Центральній та Східній Європі. Очікується, що візит буде зосереджений на технологічній співпраці, оскільки Польща відома своїми передовими технологіями в харчовій промисловості.

Власне, після Варшави голова індійського уряду має намір на короткий час прибути до Києва.

Ці візити відбудуться трохи більше ніж через місяць після того, як Моді відвідав росію та Австрію.

Нагадаємо, що візит Моді до Москви 8 липня цього року розпочався за декілька годин після жахливої російської ракетної атаки на київський "Охматдит". На росії Моді обіймався з військовим злочинцем путіним.

Наступного дня Президент України Володимир Зеленський заявив, що "це величезне розчарування та нищівний удар по мирних зусиллях – бачити, як лідер найбільшої демократії світу обіймається із найкривавішим злочинцем у світі в москві у такий день".

Згодом Моді засудив атаку на Київ, виступивши із розмитою заявою без звинувачень на адресу путіна.

Експерти наголошують, що прем’єр-міністр Індії намагається всидіти одразу на двох стільцях: зберегти добрі відносини із Заходом, але водночас дружити з божевільним кривавим диктатором путіним.

Фото: прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді / Getty Images

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: