Представниця білоруського Червоного Хреста повторила мантри лукашенка про ядерну зброю

НОВИНИ 21.06.2023 Коментарі 0

Наявність російської ядерної зброї на території Білорусі змусить поважати країну. Таку думку голова Гомельської обласної організації Білоруського товариства Червоного Хреста Алла Смоляк висловила в ефірі державного телебачення.

Жінка навіть виступила іміджмейкеркою диктатора лукашенка – мовляв, трудові колективи, з якими вона зустрічається, передають самопроголошеному президентові «величезне спасибі за те, що він тримає в безпеці нашу країну, щоби ми жили у мирній, спокійній Білорусі», пише ТГ-канал «Позірк».

«Сьогодні ніякий агресор, знаючи, що у нас є ядерна зброя, не сміє на нас напасти, навіть подумати не сміє, тому що президент сказав: буде жорсткий захід у відповідь», - сказала представниця Червоного Хреста. Та доповнила: «Не дай Бог, звичайно, його застосовувати».

Білоруська організація Червоного Хреста (БОКК) є частиною Міжнародного руху Червоного Хреста та Червоного Півмісяця. Це означає, що БОКК повинна дотримуватися його принципів: гуманності, неупередженості, нейтральності, незалежності, добровільності, єдності, універсальності, зазначає «Позірк».

До речі, начальник Головного управління розвідки міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов у вівторок, 20 червня, в етері національного телемарафону Єдиних новин запевнив, що жодної ядерної боєголовки на територію Білорусі росія ще не перемістила. За словами очільника ГУР, поки що триває підготовка сховищ. Тим самим він спростував повідомлення деяких джерел і медіа про те, що тактичну ядерну зброю вже доставлено в РБ. Путін нещодавно обіцяв здійснити це після 7-8 липня.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: