Польська армія планує придбати підводні човни 

НОВИНИ 24.05.2023 Коментарі 0

Під час конференції Defense24 Day у Варшаві Маріуш Блащак, віцепрем'єр-міністр і голова Міністерства національної оборони, повідомив, що Міністерство оборони починає реалізацію програми ORKA. Польська армія планує придбати підводні човни. 

Про це повідомляє Польське радіо.

«Ще цього року ми плануємо запустити процедуру закупівлі підводних човнів разом з передачею необхідних технологій, які ми хочемо отримати через офсетне замовлення. Незабаром ми оголосимо більш детальну інформацію про кількість кораблів, а також обладнання і компетенції, які ми хочемо набути для польської галузі суднобудування та науково-дослідних центрів», - оголосив міністр національної оборони Польщі.

Як додав віцепрем'єр-міністр Маріуш Блащак, польські підводні човни мають характеризуватися довгостроковими місіями, високою місткістю з точки зору перевезених військових засобів і гнучкості конфігурації, а також високими можливостями прихованого руху на високій швидкості.

Фото – віцепрем’єр-міністр, міністр національної оборони Маріуш Блащак у залі сесій Сейму у Варшаві, 24 травня 2023 р.PAP/Tomasz Gzell.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: