Після довгої перерви Трамп матиме телефонну розмову із Зеленським

ПЕРЕКЛАДИ 19.07.2024 Коментарі 0

Колишній президент США Дональд Трамп, котрий, наймовірніше, вдруге стане президентом США, і президент України Володимир Зеленський запланували телефонну розмову на п’ятницю, - про це повідомив телеканал CNN з посиланням на два джерела. 

Зокрема, у повідомленні сказано: "Цей дзвінок ознаменував би їхню першу розмову після того, як Трамп залишив Білий дім, і стався на тлі занепокоєння Європи щодо того, якою буде політика Трампа щодо війни в Україні, якщо Трамп виграє президентські вибори в листопаді.

Одне з джерел попередило, що графіки часто зміщуються. Деякий час точаться дискусії щодо відповідного часу для телефонної розмови між кандидатом від Республіканської партії та президентом України, повідомили джерела.

Трамп неодноразово заявляв, що може врегулювати війну в Україні за один день, але залишається незрозумілим, як він це зробить. 

Минулого місяця під час  дебатів на CNN  із президентом Джо Байденом Трамп сказав, що путінські умови угоди, яка передбачає, що Україна має передати росії території чотирьох регоінів, які нині частково окуповані Росією, є «неприйнятними».

Але колишній президент і його союзники також критикували військову допомогу США Києву.

Минулого тижня, коли Зеленський був у США, він сказав, що «всі чекають листопада», включно з путіним. Він також сказав, що Байден і Трамп «дуже різні», але обидва підтримують демократію, тому він заявив: «Я думаю, що путін буде ненавидіти їх обох».

Минулого тижня Трамп зустрівся з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном вдруге менш ніж за півроку. Візит відбувся менш ніж через два тижні після зустрічі Орбана з путіним у Москві. Після зустрічі Орбан  сказав європейським лідерам , що Трамп «готовий виступити в ролі мирного посередника» між росією та Україною".

Фото – Дональд Трамп зустрічається з Володимиром Зеленським, 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: