Підрозділ зі складу ЗСУ набуває досвіду для створення нової високоефективної білоруської армії

НОВИНИ 22.06.2023 Коментарі 0

З ініціативи Департаменту національної безпеки під керівництвом Валерія Сахащика, офіцерами Збройних Сил та спецпідрозділів, патріотами вільної, демократичної Білорусі створено нове формування – 1-шу окрему десантно-штурмову роту, що входить до складу десантно-штурмових військ України.

Про це уповноважений з питань національної безпеки Об’єднаного перехідного кабінету (ОПК) Білорусі Валерій Сахащик повідомив у своєму ТГ-каналі.

«Наш підрозділ уже другий місяць виконує бойові завдання на одній із найважчих ділянок фронту на південному сході України й отримує бойовий досвід, необхідний для створення нової, високотехнологічної та високоефективної білоруської армії», - йдеться у тексті.

Представник ОПК також звернувся до білоруських силовиків.

«Ми завжди були єдиним народом і таким залишаємося. Злочинне угруповання, яке незаконно захопило й утримує владу в Республіці Білорусь, намагається розколоти нас і підбурює нас один проти одного. Але нам нема чого ділити. Ми, воїни, склали присягу, щоби забезпечити безпеку нашого народу, захищати його від ворогів, які проливають кров білорусів і позбавляють їх свободи. Давайте пам'ятати про нашу присягу та виконувати свій військовий обов'язок!», - наголосив Валерій Сахащик.

У своєму дописі він також згадав військовослужбовців російської федерації, які зараз перебувають на території Білорусі.

«Ніхто не кликав вас на нашу Батьківщину. Будь-які домовленості з уже давно незаконною білоруською владою не варті навіть того паперу, на якому вони написані. Ви – такі самі окупанти, як і ваші співвітчизники, які є в Україні. Незабаром ми запропонуємо вам залишити територію Республіки Білорусь і повернутися до Росії, і коли цей момент настане, у ваших інтересах буде зробити це добровільно», - попередив уповноважений з питань національної безпеки ОПК.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: