Перші невинні жертви у Львові: демілітаризація автосервісу

НОВИНИ 19.04.2022 Коментарі 0

У понеділок вранці, 18 квітня, Львів зазнав чергового авіаудару з боку варварської армії росії. Приблизно о пів на дев’яту ранку ракета впала на територію станції технічного обслуговування.

«7 загиблих, 11 травмованих, спалені та пошкоджені десятки машин, вибиті вікна. Це перші загиблі внаслідок влучання по Львову», - повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький повідомив у FB.

За його словами, у медичні заклади Львівщини госпіталізували 11 осіб. Серед них і 3-річний хлопчик з мамою, які втекли від війни з Харкова. Проте російська ракета «наздогнала» їх у Львові в готелі, розташованому неподалік епіцентру вибуху.

«Дитина та мама, вимушені переселенці з Харкова, на момент удару перебували у готелі. Осколками від вікна хлопчикові відсікло частину пальчика на руці. Зараз дитина у лікарні, її стан медики оцінюють як середньої важкості», - повідомив голова ЛОВА.

Трьох потерпілих доправили у реанімацію, деяких людей скерували на операції. Люди отримали множинні травми, у багатьох потерпілих ураження голови та головного мозку. Середній вік пацієнтів – 35-45 років.

На території СТО, куди впала російська ракета, перебувало приблизно 20 людей. Четверо з них – працівники станції технічного обслуговування.

Максим Козицький, розповів, що по Львову вдарили чотири крилатих ракети повітряного базування. За попередньою інформацією, їх випустили з Каспійського регіону. Три ракети вдарили по об‘єкті військової інфраструктури. Одна – по шиномонтажу.

«Перший об‘єкт – це склади, які не використовували. Внаслідок влучань сталися пожежі. На обидвох об‘єктах їх уже повністю загасили. Підрозділи ДСНС розбирають завали. Обидва об‘єкти зруйновані повністю», - розповів керівник ЛОВА через 4 години після ракетного удару.

За словами Максима Козицького, путін і його поплічники давно втратили глузд і навмисне здійснюють геноцид українського народу. «Чим загрожували люди, які звично прийшли на роботу, щоби лагодити автівки?! Чим оркам загрожувала станція технічного обслуговування?! Відбудуємо усе знищене, але не забудемо про смерті людей. Змусимо вбивць поплатитись за усе!» - йдеться у повідомленні голови ЛОВА,

Тим часом рашистські медіа чи не в кожній новині про війну в Україні додають нагадування для подальшого утримування зомбованих росіян у паралельній реальності.

Ось один із прикладів такої пропаганди РИА «Новости».

«Росія 24 лютого розпочала військову операцію з демілітаризації та денацифікації України. Президент володимир путін назвав її метою «захист людей, які протягом восьми років зазнають знущань, геноциду з боку київського режиму». За заявою міноборони, російські збройні сили завдають ударів лише по військовій інфраструктурі й українським військам. Армія вже виконала основне завдання першого етапу – суттєво знизила бойовий потенціал України. Головною метою операції у російському військовому відомстві назвали визволення Донбасу».

Тисячі убитих мирних українців та вщент зруйновані села, міста рашистською армією російські пропагандисти воліють оминати своєю увагою та зайвий раз не нагадувати. А якщо правда таки проникає в інформаційний простір росії, то її змішують з напівправдою або ж просто називають фейком.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: