Окупанти отримали наказ стріляти по ногах мирного населення

НОВИНИ 28.02.2022 Коментарі 0

Російські військові, не фоні шокуючих втрат особового складу та техніки, продовжують вчиняти злочини проти мирного населення.

Журналісти ІА «Західний інформаційний фронт» отримали достовірну інформацію про те, що працівники органів окупаційної влади на тимчасово окупованих територіях ОРДЛО отримали масову розсилку з вимогою до кінця дня відзняти по два короткі відеоролики. Базовим наративом є нібито засвідчення українцями «вдячності Росії за те, що вирішила втрутитись і завершити страждання жителів ОРДЛО впродовж останніх 8 років».

Як твердить джерело, російські військовослужбовці отримали додаткові інструкції про поводження із цивільним населенням України. 

"Якщо знімають на телефон мешканці України на території України, необхідно забирати телефон. Якщо не віддають – попереджувальний постріл у повітря, якщо втікають – стріляти по ногах".

Цілком очевидно, що окупанти небезпідставно побоюються за те, що українці відправляють фото,- і геолокацію для обстрілу позицій окупантів.

А відчайдушні спроби створити ілюзію "вдячності" є нічим іншим як панічними спробами виправдати жахливі злочини проти мирного населення в Україні з боку російських військ та Кремля. 

Ілюстративне фото: slovoidilo.ua

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: