ООН розписалася в імпотенції щодо рашистів. Але пробувала їх налякати

НОВИНИ 10.09.2024 Коментарі 0

Організація Об’єднаних Націй не має інструментів або ж повноважень, щоб змусити росію дотримуватись міжнародного права. Вона лише продовжує «сподіватись та очікувати».

Про це заявив голова Генасамблеї ООН Денніс Френсіс під час пресконференції у Нью-Йорку. Він додав, що ООН діє відповідно до спільних цінностей та переконань, сподіваючись, що всі члени міжнародної організації дотримуватимуться зобов’язань й поважатимуть територіальну цілісність інших країн.

Таке враження, ніби вони взагалі не підозрювали про існування росіянців на нашій планеті... При цьому пан Френсіс висловив обережне сподівання, що ООН продовжує сподіватись та очікувати, що рф виконуватиме обов’язки. Хоча особисто він і сумнівається у тому, що організація має достатньо можливостей і повноважень, щоб примусити країну-терориста дотримуватись Статуту ООН й міжнародного права.

Також Френсіс відзначив, що ГА ООН ухвалила «ряд рішучих резолюцій», які закликають ворога дотримуватися закону та вивести своїх терористів з території України. «Я сам додав до резолюції слово «негайно». Ця агресія росії є грубим порушенням міжнародного права, і ми не можемо з цим миритися», – наголосив він.

Після таких рішучих кроків агресор мав би злякатись і припинити своє вторгнення на територію суверенної України. Мабуть. Але навряд чи. І йому за це від геть імпотентної організації на кшталт ООН нічого не буде. Як довела історія 10-річної російсько-української війни і 2,5-річного повномасштабного вторгнення.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: