Новина дня: з російського полону повернули понад 200 українських воїнів

НОВИНИ 03.01.2024 Коментарі 0

Солдати, сержанти, офіцери –  воїни Збройних Сил, Національної гвардії, Військово-Морських Сил, прикордонники. Частина з них боронила Маріуполь та "Азовсталь" повернулися 3-го січня до України. 

Про це повідомив Президент України у ТГ-каналі:

"Дякую всім, хто попри всі труднощі повертає наших людей додому! Дякую нашим захисникам! Ми зробимо все, щоби повернути всіх наших людей, які нині в російській неволі. 230 наших людей: 213 солдат і сержантів, 11 офіцерів, 6 цивільних – сьогодні повернулися додому. Дякую всім, хто дав цей результат!", - сказав Володимир Зеленський

До речі, у вівторок, 2 січня омбудсмен Дмитро Лубінець заявляв, що росія не погоджується на репатріацію військовополонених і при цьому звинувачує Україну! 

За його словами, агресор робить інформаційні пропагандистські кампанії, спрямовані, передовсім, на найвразливішу категорію громадян – родичів військовополонених та зниклих безвісти захисників і захисниць України. 

"Зокрема, для рідних постійно "вкидують" меседжі, що їм нібито потрібно тиснути саме на українську сторону. Ворог робить це навмисно, аби розколоти наше суспільство. Не забувайте з ким ми боремося.   

Закликаю близьких оборонців бути обачними й аналізувати все з холодною головою. Особливо, у соціальних мережах. Розумію, що часом це буває складно. Україна робить усе можливе, щоби повернути додому всіх своїх людей!", - йдеться у ТГ-каналі українського омбудсмена. 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: