Наєв нагородив найкращих і подякував за захист українського неба з півночі

НОВИНИ 03.01.2024 Коментарі 0

Вісім зі 17-ти (47%) ударних безпілотних літальних апаратів та одинадцять зі 48-ми (19%) крилатих ракет знищили у Північній операційній зоні українські оборонці.

Здобутки мобільних вогневих груп протиповітряної оборони лише за 2 січня можуть видатися скромними. Проте варто наголосити, що такі групи озброєні лише зенітно-ракетними комплексами малої дальності, зенітно-артилерійськими гарматами, переносними зенітно-ракетними комплексами та великокаліберними кулеметами. 

"Щиро дякую вам, хлопці, за неймовірну мужність і відданість своїй справі! Завдяки вам ми змогли зміцнити наш повітряний щит і тим самим врятувати тисячі життів наших цивільних громадян. Кожна родина, кожна жива душа дякує вам за ваш захист.  

Пишаюся кожним з вас! Наша спільна мета – захист кожного українця від російського терору. Заради цього ми й надалі стоятимемо пліч-о-пліч кожного дня і ночі! Слава Україні!", - йдеться у відеопривітанні в ТГ-каналі командувача Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Командувач відвідав українських воїнів і вручив нагороди за збиття протягом двох днів (29 грудня і 2 січня) загалом 8 ракет і 2 "шахедів" з ПЗРК "Стінґер".

Генерал-лейтенант також додав:

- Моллодці, так тримати і так і надалі боротися з рашистською нечистю в українському небі! Там, де ви стоїте, нехай жодна ворожа ціль не пролетить! 

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: