Нічна повітряна атака на Київ – такого потужного нападу не було від весни

НОВИНИ 30.08.2023 Коментарі 0

Нічна повітряна атака. Такого потужного нападу Київ не відчував від весни. Ворог здійснив масовану, комбіновану атаку з використанням безпілотників та ракет. Спершу рашисти застосували ударні БпЛА (попередньо, баражуючі боєприпаси «Shahed»).

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Кілька груп дронів прямували на Київ з різних  напрямків. Невдовзі на столицю полетіли ракети, запущені із бортів стратегічної авіації Ту-95мс. Загалом, силами і засобами протиповітряної оборони було знищено понад 20 ворожих цілей (точну кількість, а також тип ракет і БпЛА офіційно оприлюднять Повітряні Сили). В столиці зафіксовано падіння уламків в кількох районах. На жаль, загинули люди. В Шевченківському районі, на території підприємства шматки рашистських ракет вбили двох людей, ще одна отримала ушкодження. Також, внаслідок падіння решток ракет виникли руйнування і пожежі в Шевченківському та Дарницькому районах.

В обох районах уламки впали на території нежитлової забудови. В місцях падіння виникли загоряння, над ліквідацією пожеж працювали загони ДСНС. Дані оперативного зведення уточнюються. Вчергове дякуємо ППО за відмінну роботу. Але вчергове озвучу наполегливі прохання наших захисників неба - дбайте про власну безпеку! І в жодному разі не знімайте роботу ППО! Допомагайте наближати мир в Україні після нашої Перемоги!»,- Сергій Попко, начальник КМВА".

Також ДНС повідомило: "Внаслідок масованої атаки ворога та роботи ППО у ніч на 30 серпня в Фастівському та Бучанському районах Київщини виникли пожежі та руйнування житлових будинків, загорання трав'яного настилу.

Над Києвом силами і засобами протиповітряної оборони було знижено понад 20 ворожих цілей — КМВА

Спершу російські окупанти застосували ударні БПЛА, після чого на столицю полетіли ракети, запущені із бортів стратегічної авіації Ту-95мс.

Усі пожежі успішно ліквідовані.

Київ. Внаслідок ракетного удару. Наразі відомо від ОВА: 2 людей загинуло; є поранені".

Фото: У Дарницькому районі Києва уламки боєприпасу влучили в будівлю «Ашана».

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: