Недофюрера мєдвєдєва «обламали» румуни

НОВИНИ 27.04.2023 Коментарі 0

Міністр закордонних справ Румунії Богдан Ауреску (на фото) у своєму Twitter відповів заступнику голови Ради безпеки рф дмітрію мєдвєдєву на його регулярні закидони щодо «розподілу території України».

«Колишній президент росії мєдвєдєв каже, що Румунія та інші сусідні з Україною країни «мріють» отримати «шматочки» її території. Так невдало та помилково! Румунія повністю підтримує територіальну цілісність України та її зусилля виграти огидну агресивну війну проти неї!», - написав румунський міністр.

Дещо раніше мєдвєдєв зі своєю черговою маячнею, виплюснутою після виходу із запою, нарвався на «теплу відповідь» наших західних сусідів. На його патякання про «обов’язкове зникнення Польщі» у разі конфлікту рф та НАТО поляки рекомендували йому продовжувати змішувати алкоголь і наркотики. Власник Twitter Ілон Маск заявив, що не видалятиме твіт мєдвєдєва про «зникнення України» та попередив, що Twitter не «ані просуватиме, ані обмежуватиме» акаунти російських держустанов. 

До речі, у жовтні 2022 року в Румунії пішов у відставку міністр оборони Василе Дінку, який заявив, що єдиною можливістю досягнути миру в Україні є переговори з росією. Він пояснив свій крок «неможливістю співпрацювати із президентом країни». І добре, що він звільнився – тепер на цьому напрямку маємо підтримку румунських урядовців.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: