Начебто польський фермер, а насправді російський агент, що значиться в базі Миротворця

НОВИНИ 22.02.2024 Коментарі 0

Уважні учасники соцмереж виявили, що один начебто польський фермер є насправді спеціальне агентство рф, що є в базі Миротворця. 

"Просто один із протестуючих «польських фермерів» - Петро Панасюк. Зареєстрований у вк, (ВКонтакте, ВК) – російська соціальна мережа) підписаний на руснявих воєнкорів і числиться в базі Миротворця як спецагент рф. Поляків не бентежить, що пропутінські виродки вже на їхньому кордоні?", - читаємо в одному із дописів.

І справді, фотофакти засвідчують, що "польський фермер-протестувальник" і агент російських спецслужб, який числиться в базі Миротворця – це одна і та ж особа.

Власне, це розслідування підтверджує версію, що російські спецслужби значною мірою взяли під контроль протест польських фермерів. Більше того, той факт, що на одному із тракторів було помічено червоний прапор зі серпом та молотом, а також написом «Путін, зроби порядок з Україною, Брюсcелем і нашими урядовцями», вочевидь, свідчить про те, що росіяни настільки впевнено почувають себе у Польщі, що навіть не бояться влаштовувати відверто проросійські провокації.     

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: