Начальник ГУР розповів про атаку на його ресурс

НОВИНИ 21.07.2023 Коментарі 0

«Внаслідок спланованої акції орків наш канал тимчасово отримав мітку «фейк».

Про це у своєму ТГ-каналі повідомив начальник Головного управління розвідки, генерал-майор Кирило Буданов.

«Доказ того, що Росія веде війну як на фронті, так і в інформаційному просторі – спланована атака на канал «Кирил Буданов» легко знайти в будь-яких чатах, спрямованих на підрив безпеки України. Наводимо скрін однієї з таких листувань», - йдеться у повідомленні.

У дописі також сказано, що адміністрація каналу вжила всі необхідні заходи для відновлення справедливості:

- Очікуємо на рішення керівництва месенджера Телеграм найближчим часом. А поки що продовжуємо працювати на нашу перемогу, перемогу нації та України! Слава Україні!

У наступній публікації ТГ-каналу Кирило Буданов скаржиться, що у «складний для України час, коли долю нації може вирішити один день, одна година, одна хвилина доводиться розблоковувати обліковий запис з вини диванних військ орків з кацапстану».

Хоча, за його словами, величезна кількість реально фейкових каналів (приклади скрінів таких каналів викладено вгорі) працюють без обмежень.

Він також закликав українців зробити максимальний репост і поділитися з друзями цією новиною у чатах і каналах, поки адміністратори вирішують проблему.

«Не дамо кацапам жодної нагоди перемогти нас ні на фронті, ні в інтернеті! І величезне дякую всім, хто написав слова підтримки та подяки ГУР МО за роботу, яку ми виконуємо і вдень, і вночі 24 години на добу для перемоги над ворогом!» - йдеться у дописі

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: