На весняний призов росіянців скликатимуть агітпотягами

НОВИНИ 17.04.2024 Коментарі 0

Рашисти всіляко намагаються пожвавити весняний призов до армії на тлі різкого зменшення кількості охочих стати «м’ясом» під час масованих штурмів українських позицій. Для цього на росії звернулись до радянських традицій пропаганди і запустили роботу агітаційних потягів, повідомляє ГУР МО.

Таким чином ворог намагається масштабувати агітаційні заходи у регіонах. Їм кремль спустив вимоги щодо виконання плану весняного призову, який може зірватися. Московити зі штанів вискакують, аби цього не допустити – адже зменшення кількості строковиків означатиме скорочення чисельності охочих підписати контракт з окупаційною армією рф.

Активізація пропаганди в регіонах включає посилено глорифікацію військових та розповсюдження наративу, ніби строкова служба гарантує неучасть у бойових діях проти України.

Для агітації серед іншого залучають і російську залізницю – вагони пасажирських поїздів та електричок розфарбовують мілітаристськими принтами, прославляючи військову службу, російську зброю та техніку, зазначають у ГУР, додавши, що це фактично – копіювання методів більшовицького агітпропу майже сторічної давнини.

Як раніше повідомлялося, на московії до літа планують мобілізувати 300 тис. військових. Паралельно там відбувається весняний призов, в рамках якого «під ружжо» мали б стати 150 тис. юнаків. Експерти схильні розглядати ці процеси як складову широкої мобілізаційної кампанії кремля. Тим більше, що цьогоріч кількість призовників збільшують, і вони вже через місяць матимуть змогу підписати контракт на подальшу службу. Також припускають, що призовниками на росії замінять контрактників, які служать в тилу – аби відправити більш досвідчених вояків на фронт.

Тим часом просторами московії з 23 лютого цього року вже катається агітпоїзд рашистського мінубивства із пафосною назвою «Сила в правді». На маршруті цього потяга – 75 залізничних станцій у 67 регіонах рф. Він складається з 20 вагонів з «тематикою воєнно-патріотичного, пропагандистського і культурного наповнення», у кількох мешкають організатори та охорона, а на платформах перевозять зразки військової техніки окупантів та захоплену техніку ЗСУ. РашаЗМІ повідомляють, що цей основний агітпотяг виїхав з Іркутська до Пермі. А на початку травня він має повернутися до москви.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: