На росії придумали безграмотний фейк за підписом Залужного

НОВИНИ 24.08.2022 Коментарі 0

Після того, як Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний два дні тому повідомив про «майже 9 тисяч загиблих» військовослужбовців Української Армії, на росії, вочевидь, вирішили провести дезінформаційну кампанію.

Мета зрозуміла – посіяти недовіру до слів Головнокомандувача ЗСУ в українців і потішити рашистів, щоби в останніх не виникало запитань, чому Міністерство оборони України повідомляє про 45,5 тисяч убитих російських «солдатушок».

На очевидний фейк звернув увагу директор Інституту світової політики Євген Магда. «Дебіли з вівісекції роспропаганди вирішили поширити фейк. Дурний як вони самі, з купою помилок

лист із підписом Валерія Залужного на бланку Міністерства оборони. ДЕБІЛИ!», - написав політичний експерт на своїй сторінці у FB.

На деякі нюанси неоковирного російського фейку звернув увагу й Антон Геращенко.

«Нешановна роcпропаганда, коли ви, виродки, робите свої фейки, то перед тим бодай радьтеся з професіоналами. По-перше, під час бойових дій поранених завжди вдвічі чи навіть утричі більше, ніж убитих. По-друге, зарубайте собі на носі, Валерій Залужний – Головнокомандувач Збройних Сил України. Він не працює у Міністерстві оборони та ніколи не підписує листи на бланку МОУ, дебіли! Тож спроба зіпсувати настрій українцям у день Незалежності не зарахована! Сідай, солов'йов, двійка!», - написав радник міністра внутрішніх справ на своїй сторінці у FB

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: