На росії переживають, чи надасть США допомогу Україні

НОВИНИ 12.02.2024 Коментарі 0

Російська пропаганда намагається випромінювати оптимізм у питанні ненадання Україні фінансової допомоги від Сполучених Штатів Америки. Одне з потужних засобів масової пропаганди рашистів зазначає, що недільне процедурне голосування у Сенаті США на користь України хоч і означає, що "критичну перешкоду" подолано, проте "поки неясно", коли відбудеться остаточне голосування щодо проєкту. 

Російські пропагандисти посилаються на статтю у виданні New York Times, яке згадує Дональда Трампа, який закликає республіканців-конгресменів проголосувати проти.

На росії також сподіваються, що навіть за підтримки сенаторів проєкт очікує розгляд у палата представників, де "опозиція сильніша".

У неділю, 11 лютого, Сенат Конгресу США зробив черговий крок до схвалення пакетного законопроєкту про додаткове фінансування, у тому числі допомоги для України. Про це повідомляє "Європейська правда"  із посиланням на CNN.

"Проєкт на 95,3 млрд доларів, тепер без частини, що стосується заходів для стримування міграції з Мексики, включає допомогу для України, Ізраїлю, Тайваню та кошти на гуманітарну допомогу палестинському населенню. 

Просування проєкту підтримали у неділю 67 голосами проти 27, у тому числі з 18 голосами республіканців – попри заклики Дональда Трампа. Це на один голос більше, ніж на попередньому процедурному голосуванні у четвер", - йдеться у повідомленні. 

Фото з відкритих джерел

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: