Московити готуються до ІІІ світової і вже впевнені у союзниках

НОВИНИ 14.06.2024 Коментарі 0

Більше половини росіянців (57%) вірять у можливість нової світової війни. При цьому вони вважають, що спільно із Китаєм та Іраном зможуть  перемогти США, повідомили соціологам мешканці боліт, яким пропаганда майже повністю вимила мозок.

Такими є дані нового телефонного опитування, проведеного з 23 травня по 2 червня дослідницькою групою Russian Field серед 1617 респондентів на росії, повідомляє ТГ-канал МО.

Серед головних супротивників 71% респондентів-росіянців бачать США. Далі йдуть Велика Британія (40%), Франція (39%), Німеччина, Польща та країни Балтії. Тут також згадували й Україну – в якості противника нас назвали 12%.

Натомість Китай (58%) та Білорусь (48%) для опитаних – це основні союзники рф у гіпотетичному конфлікті. Трохи менше вважають союзниками  Іран (21%) та КНДР (20%)

У перемозі московії чи коаліції за участю рф упевнені 64% опитаних. Прикметно, що респонденти без вищої освіти, малозабезпечені, а також мешканці малих міст частіше вважають, що у світовій війні переможе та сторона, на якій буде росія. У перемогу протилежної сторони (США та «колективного Заходу») вірять 6% і ще 18% не вірять у перемогу жодної зі сторін.

При цьому росіяни загалом не підтримують (76%) застосування ядерної зброї, якщо це буде потрібно для перемоги. У порівнянні з торішнім опитуванням кількість таких відповідей зросла на 2 процентні пункти. Однак при цьому на стільки ж зросла (до 18%) і кількість тих, хто вважає ядерний удар допустимим. Найчастіше таку відповідь давали чоловіки віком від 60 років, налаштовані войовничо, впевнені в правильності т.зв. «сво» і вважають її успішною.

кремль щоразу частіше говорить про ядерний сценарій і можливість прямого зіткнення із Заходом. Днями екс-попередник ліліпутіна дімон мєдведєв запропонував передати «ворогам західного світу усі можливі види озброєнь, окрім ядерного (поки що)!». Раніше на ПМЕФ про таку можливість говорив і сам бункерний дід.

Ще один висновок, який зробили соціологи - довіра до військової пропаганди зросла, як показали результати опитування: рік тому офіціозу вірили і не вірили рівні групи респондентів (47% та 46%), тепер співвідношення - 53% на 40% на користь пропаганди.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: