Московити фейками знищують керовані ракети

НОВИНИ 30.03.2023 Коментарі 0

Рашисти продовжують трощити і знищувати потужне західне озброєння та боєприпаси, які… ще навіть не були поставлені в Україну.

У соцмережах та ТГ-каналах (зокрема, і мінубивства) на московії активно шириться новина про нібито перехоплення першої керованої ракети GLSDB. Радості болотяників при цьому немає меж, але вона насправді передчасна.

Як пояснили у Центрі протидії дезінформації при РНБО, Україна офіційно ще не отримувала від партнерів таку ракету. Тож рашисти могли її перехопити хіба у своїх фантазіях.

Ракет GLSDB (з англ. Ground-Launched Small Diameter Bomb – бомба малого діаметру наземного запуску) ще навіть немає на озброєнні в США. Американська адміністрація замовляє це озброєння для України у виробника – Boeing та Saab, а не передає з наявних запасів американської армії.

До слова, пакет військової допомоги Сполучених Штатів Україні, оголошений 3 лютого 2023 року, а виробити першу партію ракет GLSDB, за оцінками західних аналітиків, зможуть за дев’ять місяців.

Але рашапропагандисти, маючи на меті показати, ніби Україна постійно у програші, і їй не допомагає навіть потужне західне озброєння, вже «успішно» знищують неіснуючі ракетні бомби та ще й вихваляються цими «подвигами».

Раніше на їхньому віртуальному рахунку з’явились «підбитий» під Вугледаром танк «Leopard2A5» та «знищений» М1 «Abrams» під Соледаром.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: