Москальська попса на вулицях Львова і статистика: 29% українців слухають болотну музику

АНАЛІТИКА 11.05.2023 Коментарі 0

29% українців продовжують слухати російських виконавців попри повномасштабну агресію РФ. 44,5% відмовилися від неї після початку великого вторгнення.

Про це свідчать результати опитування суспільно-політичних настроїв, проведеного Gradus Research, повідомляє Цензор.НЕТ.

Майже половина опитаних громадян (45%) відмовилися повністю від прослуховування російської музики, ще 20% респондентів стверджують, що не слухали її і до війни.

Близько чверті респондентів (22%) слухають російський музичний контент, але значно менше, ніж раніше. А 7% опитаних слухають у тому ж обсязі.

44,5% опитаних громадян України після початку повномасштабної війни відмовилися від прослуховування російської музики. 6,6% опитаних слухають такий контент у тому ж обсязі, що й до вторгнення.

Опитування проведено дослідницькою компанією Gradus Research методом самозаповнення анкети в мобільному застосунку. Вибірка: 1000 респондентів у віці 18-60 років, які мешкають у населених пунктах з чисельністю понад 50 000 жителів. Період проведення: 24-25 квітня 2023 року. 

Нагадаємо, 7 травня в центрі Львова стався акт громадянської небайдужості та мужності: журналіст  Роман Гурський зробив зауваження трьом хлопцям, що в авто Range Rover голосно слухали москальську попсу. Автомобіль був на дніпропетровській реєстрації. На зауваження, один із "любителів" русского міра стробував вибити телефон з рук журналіста, який почав фільмувати інцидент. Ввечері 8 травня машину зупинили патрульні, згодом мережі опублікували відео із вибаченням русскофіла.

Згодом патрульна поліція повідомила: "Зухвале та зневажливе ставлення до інших громадян, воплі (музика) країни-ворога з вікна. На зауваження перехожого – агресія.

Львів. Учора ввечері вулиці Кульпарківській патрульні виявили Range Rover, про який попередньо повідомили громадяни.

Водія та пасажира патрульні супроводили у Львівське районне управління поліції. Там чоловік отримав протокол за хуліганські дії. Обох перевірили на причетність до ворога.

А невдовзі всі українці почули і вибачення. Чи повірили і пробачили – інше питання.

В Україні війна. І кожен має пам’ятати, кому ми завдячуємо життям. І хто у нас ворог".

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: