Міжнародні дослідження підтверджують негативне ставлення до росіян у світі

НОВИНИ 17.08.2023 Коментарі 0

Думка про роzzію у 24-ох досліджуваних країнах у переважній більшості випадків негативна. Про це свідчать дані американського дослідницького центру Pew Research Center.

У середньому 82% респондентів кажуть, що вони негативно ставляться до рф, тоді як лише 15% стверджують, що мають позитивну думку.

У всіх країнах, окрім п'яти, більшість висловлює негативне ставлення до московії. В Австралії, Нідерландах, Японії, Польщі, Іспанії, Швеції, Великій Британії та США ця частка становить не менше дев'яти з десяти. Найбільш несприятливо стосовно московії налаштовані поляки – 98% кажуть, що негативно ставляться до цієї недокраїни, а 90% висловлюють вкрай негативну думку.

Найбільш прихильно у Європі ставляться до московії греки: близько третини говорять про «бодай певною мірою позитивне ставлення». При цьому дві третини мають негативну думку про рф.

Індія, що формально ніяк не позначила своє ставлення до російсько-української війни, виділяється як єдина країна, де більшість (57%) позитивно ставиться до рф. Досить високий рівень симпатії до московії  також в Індонезії, Кенії та Нігерії, однак і в цих країнах негативні оцінки загалом переважають.

Що ж, країна-гній може гордитися тим, як їхня улюблена русофобія крокує світом.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: