Майбутнім дипломатам розповіли про героїчну боротьбу білоруських добровольців

НОВИНИ 23.11.2023 Коментарі 0

У середу, 22 листопада, в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відкрили виставку «З Україною в серці».

«Сьогодні майбутні українські міжнародники та журналісти дізналися про білоруських добровольців, які загинули в боротьбі з російськими окупантами за своє майбутнє і свободу, і про тих, хто продовжує цю боротьбу зараз», - повідомив ТГ-канал «Вільна Білорусь»,.

Ініціатори виставки подякували усім присутнім за участь у заході та щирі слова про білоруських героїв.
Зокрема, директорові Інституту міжнародних відносин Валерієві Копійці, українському громадсько-політичному діячеві та "голосу" Майдану  Володимирові Гонському, дружині загиблого білоруського добровольця Василя Парфянкова на прізвисько «Друг» Альоні Гергель, білоруському добровольцю, учаснику бойових дій в Україні Олександрові Клачку.

Фотовиставка «З Україною в серці», яку відкрили у приміщенні Навчально-наукового Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка (вул. Юрія Іллєнка, 36/1), присвячена білоруським добровольцям, які полягли за волю та незалежність України та Білорусі в боротьбі з російськими окупантами в російсько-українській війні. 

Фото – ТГ-канал "Вільна Білорусь"

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: